ОСТАННІ НОВИНИ

Мене влаштовує будь-яке рішення – Любомир Буняк

|

Міський голова Львова Любомир Буняк запевнив депутатів міськради, що його влаштовує будь-яка оцінка, яку депутати хочуть дати виконавчим органам міськради. Він закликав депутатів не робити поспішних висновків. “Я б просив взяти доповідь міського голови , про яку минулого разу ви говорили, що вона докладна, до відома. Просто взяти до відома і не робити свари у залі, а розглядати решту питань” – наголосив він.

На думку Любомира Буняка, трохи незрозуміло, чому попередньо під час звітів заступників голови та керівників районів особливих зауважень не було. А тепер є пропозиція роботу в цілому визнати незадовільною. “Виходить, як в анекдоті про радянську владу, де всі зокрема проти, а загалом – за. Тільки в нас ситуація навпаки” – зазначив він.


Буняк нагадав депутатам про заблокування рахунків Львівської міської ради та про мораторій на продаж земельних ділянок до 30 червня, пояснюючи там трохи сповільнене наповнення бюджету розвитку. За його словами, якщо буде розпущено виконком, то тоді невідомо, хто має брати на себе ці обов’язки. Л. Буняк зазначив, що нехай ці обов’язки бере тоді рада. “Може взагалі всіх розпустимо. Може і голова піде у відставку” – такі риторичні запитання ставив міський голова депутатському корпусові.

Любомир буняк наголошував, що при голосуванні може розпочатися свара між депутатами, оскільки близько половини депутатського корпусу – представники виконавчих структур. Саме зважаючи на це міський голова закликав прийняти звіти до уваги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *