ОСТАННІ НОВИНИ

Члени ЛТПО УТОС висловили недовіру Намазилу

|

Недовіру генеральному директору Головного учбово-виробничого підприємства Львівського учбово-виробничого об’єднання Українського товариства сліпих Василю Намазилу висловили сьогодні члени Львівської територіальної первинної організації УТОС.

Учасники зборів викрикували „Ганьба!”, а також тримали транспаранти з написами „Поверніть незрячим награблене роками”, „Банду Намазила за грати, незрячим житло і роботу дати”.

Також під час зборів голова Львівської територіальної первинної організації УТОС Оксана Потимко повідомила про те, що за результатами перевірки КРУ, на підприємстві нецільово використовуються кошти.

Нагадаємо, 20 травня на прес-конференції Оксана Потимко зазначила, що, за попередніми висновками комісії Міністерства праці та соціальної політики, на Львівському учбово-виробничому об’єднанні УТОС виявлені факти безгосподарності та неефективного використання бюджетних коштів. Дана Комісія була створена за запитом народного депутата України Тараса Стецьківа, про це повідомляє „Прес-тайм”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *