ОСТАННІ НОВИНИ

ХДС пропонує Олійнику свою кандидатуру на посаду керівника громадської приймальні

|

Президія Львівської обласної організації партії Християнсько-Демократичний Союз прийняла рішення рекомендувати на посаду керівника громадської приймальні Президента Ющенка у Львові заступника голови ЛОО ХДС з соціальних питань, президента благодійної організації “Християнське милосердя” Мирославу Костюк – повідомляє прес-служба ЛОО ХДС.

Під час президентської виборчої кампанії 2004 року Мирослава Костюк вже працювала заступником керівника громадської приймальні В.Ющенка у Львові. Саме на М.Костюк лежала значна частина роботи з організації поточної діяльності громадської приймальні, прийом громадян та зв’язки з районними громадськими приймальними. Вона виявила себе відповідальним, принциповим та фаховим працівником виборчого штабу.

Це рішення Президії ЛОО ХДС буде скеровано екс-керівнику виборчого штабу Віктора Ющенка на Львівщині Петру Олійнику. ХДС і надалі є членом коаліції “Сила народу”, яка підтримувала на президентських виборах В.Ющенка. Голова партії Володимир Стретович є членом фракції “Наша Україна” у Верховній Раді України – наголошено у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *