ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Міжгірної протестуватимуть проти її неправомірного загородження

|

Завтра в 11 годині вздовж вулиці Міжгірної (Личаківський район) попри ділянки будинку 8 відбудеться акція протесту жителів цієї вулиці проти неправомірного її загородження. Як повідомила “Львівський портал” мешканка будинку по цій вулиці Марія Служинська, більше пів року тому один з будинків купив суддя, який тепер переконує, що він приватизував і вулицю, відтак мешканці трьох будинків мусять ходити стежиною, яку їм колись спеціально проклали, щопрравда її завалено будівельними матеріалами.


М. Служинська зазначила, що вони протестуватимуть власне проти дій нового сусіда – судді, який ущемлює права людей. Мешканці трьох будинків, вже кілька років були змушені ходити спеціально збудованою метровою стежкою, оскільки завод “Мікроприлад” добудував один із своїх корпусів і перекрив вулицю. Ще коли працював завод і він розширяв свої межі, за словами М. Служинської, планувалося, що мешканців трьох будинків виселять, але завод збанкрутував і люди залишилися. Відтак, мешканці просили відкрити вулицю, проте мінялися керівники і цього так і не було зроблено. Після того, як територію заводу почали розпродувати частину отримав суддя, який вважає, що він приватизував і вулицю. З першого квітня мешканцям трьох особняків, наголосивла М. Служинська, практично перекрили вихід до міста.

М. Служинська зазначила, що справа практично зависла на рівні місткради, вони зверталися вже до багатрьох інстанцій, але від жодної не отримали відповіді про те, що справу буде вирішено, а лише відписки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *