ОСТАННІ НОВИНИ

На цьогорічний Форум видавців усі бажаючі не потраплять

|

Більше 15 видавництв стоять у черзі, щоб отримати місце під стенд на цьогорічному форумі видавців у Львові, ― розповіла “Гал-info” виконачий директор Форуму видавців у Львові Катерина Шевченко.

Нестача достатньої площі для розташування виставкових стендів у Львівському Палаці мистецтв для усіх охочих брати участь у форумі залишається найважливішою проблемою організаторів Форуму видавців. За три місяці до початку цьогорічного книжкового свята організатори навіть не думають про побудову нового, більшого приміщення.

Як повідомив “Гал-info” начальник управління культури ЛОДА Зеновій Мазурик, вихід організатори бачать тільки у тому, щоб розмістити стенди видавництв на різних об’єктах у різних виставкових залах Львова. Та від такої пропозиції видавці категорично відмовляються. „Ми не встигнемо побудувати нового приміщення до цьогорічного форуму, а інших, більших приміщень, здатних вмістити форум видавців, наразі у Львові немає”. ― сказав Зеновій Мазурик.

А Катерина Шевченко впевнена, що кількість видавництв, охочих запропонувати львів’янам новинки книжкового ринку, за три місяці може зрости, хоч і не на багато. До того ж, треба задовольняти прохання постійних учасників форуму, які вимагають більше місця під свої стенди.
Форум видавців традиційно відбувається у вересні у Львові та є найбільшою книжковою виставкою в Україні. У кожному форумі бере участь понад 600 видавництв та книги торгівельних організацій з України та зарубіжних країн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *