ОСТАННІ НОВИНИ

Американські студенти відвідали Львівський юридичний іститут МВС

|

Протягом двох тижнів у Львівському юридичному інституті МВС перебувала делегація американських студентів з Мічігану. Тринадцять студентів, які вивчають юриспруденцію та кримінальне право ознайомилися з навчанням в інституті та роботою у райвідділах міліції. Про це сьогодні розповів ректор інституту Володимир Ортинський.


За його словами, студенти проживали у сім’ях курсантів, поєднуючи навчання з практикою і одночасно ознайомлювалися з місом та українськими традиціями. На думку В. Ортинського перебування делегації пройшло вдало, американські студенти потоваришувалися з українськими і ця дружба, ймовірно, сприятиме в майбутньому співпраці між американськими та українськими правоохоронцями.

В. Ортинський зазначив, що вже дев’ятий рік поспіль інститут працює за також програмою обміну досвідом і на початку наступного року курсанти інституту поїдуть в Мічіган. „Ми не приховували від американських студентів наших проблем і показали їх. Також говорили про те, як ми вирішуватимемо ці проблеми” – наголосив Ортинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *