ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни не підтримують ідею відбудови Високого замку

|

Українська Народна Партія протягом двох годин провела у центрі Львова народний Плебісцит „Яка проблема Львова сьогодні є найважливішою?” – повідомила прес-служба ЛОО Української Народної Партії.

Перший варіант, який підтримали 176 учасників плебісциту (92,1% від загальної кількості) зазначав, що 80 млн. грн. –потрібно витратити на ремонт аварійних та будівництво нових доріг, 50 млн. грн. – на будівництво сміттєпереробного заводу, 40 млн. грн. – на ремонт аварійних будинків у центрі міста та інші нагальні потреби. Ті хто вважав, що слід визнати пріоритетними власне ці проблеми, кидав у прозору урну жовтий бюлетень.

Інша пропозиція, яку підтримали 15 учасників плебісциту (7,9% від загальної кількості), зазначала, що Львівський виконком, всупереч чинному законодавству, не провівши громадських слухань і не маючи ані проекту, ані кошторису, прийняв рішення про будівництво нового Високого замку. Львів’янам, котрі готові підтримати ініціативу виконкому, активісти УНП пропонували вкинути в урну синій бюлетень.

„Ми хочемо знати думку львів’ян, тому й проводимо цей плебісцит, до чого на сьогоднішній день львів’яни більше схиляються. До будівництва споруди, яка дещо нагадуватиме давні часи, чи більше переймаються відбудовою доріг, будинків, мостів”, – зазначив голова управи ЛОО УНП Орест Малиць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *