ОСТАННІ НОВИНИ

Населення області винне комунальникам 236 мільйонів гривень

|

Станом на перше червня цього року заборгованість населення Львівщини за комунальні послуги склала 236 мільйонів гривень – повідомив сьогодні за „круглим столом” представників обласної та міської влади депутат Львівської облради Ігор Баброцяк.

Директор міського комунального теплопостачального підприємства „Львівтеплоенерго” Ігор Марчак повідомив, що на даний момент борги споживачів перед підприємством склали 48 мільйонів. А рівень розрахунків на завершення опалювального сезону за спожите тепло погіршується.

На запитання журналістів чи буде у Львові влітку гаряча вода пан Марчак відповів: „Ми залежні від газовиків, які обіцяють подати газ лише тоді, коли вийдемо на стовідсотковий розрахунок. Якщо мешканці проплатять усі борги відповідно до складених нами графіків, то протягом літа гаряча вода у Львові буде”. Директор „Львівтеплоенерго” також повідомив, що борг підприємства перед газовиками сьогодні складає 45 мільйонів гривень.

А керівник ЛКП „Залізничнетеплоенерго” Мирон Терех нагадав проблему відомчого житла. За його словами, основними винуватцями, які тягнуть теплопостачальні підприємства Львова до боргової ями, є відомства. Лишень „Автонавантажувач” винен комунальній сфері міста 2,7 мільйона гривень, „Кінескоп” та „Сільмаш” по 700 тисяч і „Полярон” – 200 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *