ОСТАННІ НОВИНИ

Затверджено графік прямих телефонних ліній керівників ЛОДА

|

Усі прямі телефонні лінії керівників облдержадміністрації з населенням області проходитимуть за телефоном 299 92 86 з 14 до 16 години – повідомила прес-служба ЛОДА.

Протягом року кожен 4-й понеділок з мешканцями області спілкуватиметься перший заступник голови ОДА Мирослав Сеник, кожну 1-у середу – заступник голови ОДА Ярослав Пітко, у 2-у середу місяця – заступник керівника області Валерій П’ятак.

У 3-ю середу місяця участь у прямій телефонній лінії братиме заступник голови ОДА Тарас Батенко, а у 2-у п’ятницю – керівник апарату ОДА Володимир В’язівський. Кожен керівник, який братиме участь у прямій лінії приходить разом з начальниками підпорядкованих йому управлінь.

Начальник відділу роботи із зверненнями громадян щомісячно узагальнюватиме отриману інформацію про роботу телефонної лінії та разом із місячним звітом подаватиме керівникові апарату облдержадміністрації.

Аналогічну практику прямих телефонних ліній запроваджено в райдержадміністраціях та виконкомах міських рад обласного значення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *