ОСТАННІ НОВИНИ

Стефан Козак сподівається знайти усі викрадені з-під каплички деревця

|

Голова правління ЛМГО „Скнилівська трагедія” Стефан Козак сподівається, що йому таки вдасться знайти решту деревець козацького ялівця, які було викрадено з площі перед каплицею на честь трагічно загиблих на Скнилівському летовищі. Проте на правоохоронців він має мало надії, оскільки вони відпустили одного з п’яти продавців, якого С. Козак зловив на „гарячому”.

Як зазначив С. Козак у коментарі „Львівському порталу” правоохоронці відпустили чоловіка, який продавав крадені деревця козацького ялівця, і тепер його знову можна побачити на Галицькому ринку. Обурений голова ГО і тим, що зі 110 деревець, які правоохоронці забрали як речовий доказ до нього дійшло лише 38, а про решту ніби забули. Відтак тепер він має намір знову досаджувати деревця і навіть не виключає, що доведеться створювати якусь народну дружину з членів ГО, аби охороняти територію біля каплички від вандалів та злодіїв. Власноруч С. Козак має намір також шукати решту викрадених деревець, які, він переконаний, незабаром знову спробують продати на одному з ринків міста.


Ще у день затримання С. Козак наголошував на тому, були допущені порушення норм чинного законодавства, а саме неправильне оформлення акту вилучення: не було описано предмету вилучення. А в протоколі зазначено, що вилучили туї. За словами Стефана Козака: „це все робиться для того, щоб ми на судовому розгляді справи нічого не доказали.”


Каплиця Всіх Святих Українського народу збудована у 2003 році поруч із Скнилівським летовищем у пам’ять про загиблих під час авіашоу на летовищі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *