ОСТАННІ НОВИНИ

Нові тарифи на деякі послуги поштового зв’язку введені від сьогодні

|

Нові тарифи на окремі послуги, які надаються УДППЗ «Укрпошта» вводяться в дію з 1 червня 2005 року, повідомили у Львівській дирекції «Укрпошти».

Перегляду були піддані тарифи на надання так званих «інших послуг поштового зв’язку»: пересилка посилок і поштових відправлень з об’явленою цінністю, переказ грошей, додаткові послуги поштового зв’язку.

Зокрема, знижено тарифи на електронний переказ грошей у межах України до 500 гривень – з 4,5% до 4,0% від суми переказу (без урахування ПДВ).

Введено нову структуру (залежно від суми переказу) і значно знижено тарифи на переказ грошей за межі України: за простий переказ тариф встановлено від 4,0% до 6,0% (без ПДВ), за діючого до 01.06.2005 року тарифу 7,3%; за електронний переказ тариф встановлено від 6,0% до 8,0% (без ПДВ), за діючого до 01.06.2005 року тарифу 10%.

Зниження тарифів ґрунтуються на маркетингових дослідженнях ринку і вводяться з метою забезпечення конкурентоспроможності і залучення ширшого кола споживачів.

Водночас деякі тарифи на послуги поштового зв’язку підвищені – вони встановлені на рівні, достатньому для покриття витрат підприємства при наданні послуг належної якості.

Зокрема, в середньому на 20-30% підвищено тарифи на такі послуги «Укрпошти», як пересилка поштових відправлень з об’явленою вартістю і «Експрес», на повідомлення про вручення поштових відправлень, додаткові послуги поштового зв’язку (збереження поштових відправлень, написання адреси, упаковка тощо). До 35% підвищено тарифи на пересилку за межі України поштових відправлень з об’явленою вартістю, дрібних пакетів і мішків «М».

Зміни тарифів не торкнулися універсальних послуг поштового зв’язку, до яких відносяться послуги з пересилання в межах України і за її межі простих і рекомендованих листів, бандеролей, а також посилок, без об’явленої вартості вагою до 10 кілограм. Тарифи на ці послуги залишилися незмінними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *