ОСТАННІ НОВИНИ

Редакція "Поступу" запрошує на поминки газети

|

Сьогодні в 14-й годині у редакції газети „Поступ” відбудуться поминки газети. Журналісти „Поступу” пом’януть свою газету і кремують її рештки. Творчий колектив запрошує усіх журналістів розділити з ними цю болючу втрату.

Учора журналісти ”Поступу” підготували сьогоднішній номер газети і здали його до друку. Вранці, побачивши газету в продажу, всі були шоковані – на шпальтах були інші матеріали. Газету вночі переробили працівники медіа-холдингу, до якого належить “Поступ”, але які до редакції “Поступу” та змісту і вигляду газети не мають жодного стосунку. Головного редактора “Поступу” про це не повідомили, як і редакторів відділів, не кажучи вже про авторів публікацій.

Штрейкбрехери перекроїли газету без відома журналістів до невпізнанного вигляду. В інтернет-версії тексти “Поступу” є тими, якими мали би бути сьогодні на сторінках. Цим демаршем засновники і власники „Поступу” вказали працівникам редакції на двері. Окрім того, номер за 1 червня газети вийшов у світ без вихідних даних, що є порушенням закону про діяльність ЗМІ.

Газета “Поступ” заснована у 1997 році. Виходить шість разів на тиждень. Декларує тижневий наклад у 250 тисяч примірників, хоча за оцінками фахівців, реальний тираж видання у кілька разів менший. Засновником газети виступає ЗАТ “Видавнича група “Поступ”. Реальним її власником вважають львівського бізнесмена та громадського діяча Андрія Садового.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *