ОСТАННІ НОВИНИ

Білорус Сучков може залишити "Карпати"

|

Білоруський легіонер львівських “Карпат” Аляксей Сучков уже найближчим часом може залишити львівський клуб. Низка клубів із Росії, Польщі й навіть із Німеччини цікавиться півзахисником львівського клубу, повідомляє офіційний сайт ФК “Карпати”.

Через півроку в білоруського легіонера закінчується контракт із львівським клубом, тому й не дивно, що інтерес до цього футболіста чималий. Торік Сучков на орендних правах виступав за ярославський «Шинник» і російський клуб не проти підписати контракт із гравцем. Також є інформація, що Аляксеєм цікавляться московські клуби «Динамо» й «Спартак». Спартаківці ще взимку виявляли інтерес, але домовитися з «Карпатами» їм не вдалось.

А ось польська команда екстракляси «Гурнік» із Ленчни вже зробила керівництву львівського клубу пропозицію викупити контракт Сучкова. Аляксей також може опинитися й у Німеччині. Тренери-селекціонери «Штутґарта» вже переглядали матчі за участю карпатівця й ознайомилися з майстерністю білоруського футболіста.

Нагадаємо, що Аляксей Сучков ще торік був гравцем національної команди Білорусі. Однак головний тренер Анатолій Байдачний в одному з інтерв`ю сказав, що футболісту варто змінити клуб, щоби повернутися в головну команду країни.

Сьогодні “Карпати” зіграють передостанню гру цьогорічного чемпіонату України серед команд першої ліги з київським ЦСКА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *