ОСТАННІ НОВИНИ

Есдеки домагатимуться прийняття рішення щодо зміни запобіжного заходу Різаку – Шурма

|

Натупного тижня під час засідання парламенту СДПУ (о) домагатиметься прйиняття поставнови ВРУ щодо зміни запобіжного заходу члена цієї партії та колишнього голови Закарпатської ОДА Івана Різака, повідомив сьогдні під час прес-конференції народний депутат від СДПУ (О) Ігор Шурма.

“Якщо таке рішення не буде прийнято, то ми однозначяно блокуватимемо парламентську трибуну та проводитимемо акції поза парламентом” – сказав він, однак які це будуть акції він не захотів уточнити. Водночас І.Шурма повідомив, що на початку червня він перебуватиме на літній сесії ОБСЄ у Вашингтоні і там доведе до відома членів цієї організації факти щодо затримання Різака.

Ігор Шурма переконаний, що історія з колишнім головою Закарпатської ОДА має цілком політичний характер і є частиною системного умислу на знищення об’єднаних соціал-деомкратів як політичної одиниці напередодні виборів до парламенту. На його переконання, будуть ще інші справи проти активістів СДПУ(о) в різних регіонах. Вони будуть відкриті ближче до осені, щоби виробити в людей асоціації цієї партії і криміналу, каже І.Шурма, і крутитимуть упродовж всієї передвиборчої кампанії.

І.Шурма розповів, що він кілька разів намагвся через першого помічника Ющенка пана Третьякова зустрітися із Президентом, але “нічого крім грубої лайки не почув”. Відтак народний депутат робить висновок, що скоріш за все оточення Президента блокує доступ до нього альернативних джерел інформації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *