ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник звітуватиме перед депутатами на черговій сесії облради

|

9 червня відбудеться чергова сесія Львіввської обласної ради під час якої звітуватиме голова ЛОДА Петро Олійник – таке рішення більшістю голосів підтримали члени президії облради під час сьогоднішнього засідання. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

Депутати також погодили порядок денний чергової сесії. Відтак, окрім звіту П. Олійникка, до порядку денного внесено наступні питання – про концепцію розвитку пасажирських перевезень автомобільним транспортом загального користування у Львівській області на 2005-2010 роки, про роботу тимчасової контрольної комісії з вивчення стану доріг у Львівській області, питання про оренду майна спільної власності територіальних громад області, про приватизацію об’єктів спільної власності територіальних громад області. Звітуватиме також на сесії і керівник комунального підприємства “Львів-ТБ” Михайло Хвойницький.

Депутат обласної ради Михайло Ваврин запропонував заслухати на сесії звіт тимчасової комісії, яка розслідує факти порушень виборчого законодавства під час проведення президентських виборів. Обговорять депутати й інформацію тимчасової комісії, яка досліджує ситуацію довкола Трускавця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *