ОСТАННІ НОВИНИ

Ірландці збудують на Дрогобиччині завод з виробництва автозапчастин

|

Незабаром у Дрогобицькому районі може з’явитися завод з виробництва комплектуючих для автомобілів, — про це „Гал-info” повідомив голова Дрогобицької РДА Михайло Кравець. Це питання обговорювалося 18 травня на виїзному засіданні комісії з питань паювання землі КСП „Лішнянське”.

На засіданні обговорили питання про надання згоди на виділення пустуючої земельної ділянки під будівництво заводу для фірми „Іралко” (Ірландія), що в перспективі сприятиме зростанню бюджетних надходжень та створенню нових робочих місць. Було прийнято рішення надати необхідну земельну ділянку площею 14 га, натомість виділити під розпаювання інші землі КСП „Лішнянське”.

„Йде мова про те, які землі можна використовувати для промисловості. Ця ділянка знаходиться поряд з колишнім заводом „Граніт”, де є доступ до всіх інженерних комунікацій, тому будівництво мережі підприємств вирішили розмістити саме там”, — зазначив Михайло Кравець.

За словами Михайла Кравця наразі невідомо, коли розпочнеться будівництво, оскільки слід врегулювати ще багато питань. Зокрема, оформити документацію відводу земельної ділянки, обговорити питання орендної плати, і головне — укласти договір з фірмою про будівництво підприємства.

При цьому Михайло Кравець зазначив, що майбутнє підприємство буде суто іноземною інвестицією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *