ОСТАННІ НОВИНИ

Відкрилася виставка житомирянина Юрія Камишного

|

Сьогодні у Львівській галереї мистецтв відкрилася перша персональна виставка у Львові житомирського художника Юрія Камишного. Художник представив на ній свої роботи, написані протягом останніх одинадцяти років. Багато з них нині є у приватних колекціях, тож Юрію Камишному довелося позичати картини для експонування.

Як зазначив у експлікації до виставки мистецтвознавець Юрій Ґудзь, «його пейзажі схожі на зашифровані послання. Зовні усе зрозуміло, й лише згодом відкриваєш на них присутність непрочитаних з першого погляду знаків…» Виставка експонуватиметься у Львівській галереї мистецтв протягом трьох тижнів.

Довідка: Юрій Камишний народився 25 квітня 1962 року у Житомирі. Закінчив Одеське училище ім. М.Грекова. Член Національної спілки художників України. Постійний учасник обласних, всеукраїнських та міжнародних виставок. Його роботи є в приватних колекціях українських та закордонних колекціонерів, а також в колекціях депутатів Верховної Ради України та Президента України. Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *