Депутати Львівської облради відвідали Таджикистан

|

Депутати Львівської обласної ради від 12 до 17 травня на запрошення Голови парламенту Таджикистану з офіційним візитом перебувати у Таджикистані. До складу делегації увійшли голова Львівської обласної ради Михайло Сендак, його заступник Тарас Федак, депутати обласної ради Петро Комар та Олег Канівець, повідомили в прес-службі облради.

Як повідомів Тарас Федак, впродовж кількох днів робочої поїздки відбулось багато важливих зустрічей. Зокрема, делегація від Львівщини зустрілась з Головою парламенту Таджикистану, здійснила поїздки на підприємство “Алюмінієвий завод” та гідроелектростанцію. “Найважливіше питання, яке цікавить таджицьких чиновників – налагодження туристичних зв’язків з Львівщиною. Таджики готові організовувати і скеровувати на курорти нашого регіону групи туристів. Найбільше зацікавлення становлять Трускавець і Моршин”, – сказав Тарас Федак. Окрім того, під час перебування в Таджикистані було обговорено питання щодо використання сировини бавовни з Таджикистану підприємствами легкої промисловості Львівщини.

“По дорозі до Душанбе, в Москві, відбулась зустріч керівництва Львівської області з керівниками аеропортів Внуково та Домодєдово”, – зазначив заступник голови обласної ради. За його словами, необхідно оптимізувати транспортне сполучення між Львівщиною і Таджикистаном, адже для того, аби доїхати до Таджикистану, є тільки один варіант – перельот до Москви, а потім до Душанбе. Жодного прямого сполучення не існує”. Налагодження транспортного сполучення між Львівщиною і Таджикистаном сприятиме розвитку туристичної співпраці.

У серпні делегація з Таджикистаном з офіційним візитом відвідає Львівщину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *