ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міськрада розгляне питання Цвинтаря орлят 19 травня

|

Львівська міська рада розгляне питання польських військових поховань на Личаківському цвинтарі Львова на найближчій сесії у четвер, 19 травня. Про це повідомив міський голова Львова Любомир Буняк, який брав участь у зустрічі уповноважених представників Президентів України та Польщі з цього приводу у Києві сьогодні. “Якщо будуть пропозиції оприлюднені польської стороною у наступний четвер на сесії ми зможемо їх озвучити і знати”, ― сказав він.

Любомир Буняк розповів, що сьогодні у Києві відбулася зустріч, організована секретаріатом президента, “відбулися конструктивні розмови в дусі вирішення всіх цих питань”
“Є попередні пропозиції, які будуть обговорюватися. Пропозиції будуть оприлюднені польської стороною. У них є певні пропозиції, які будуть нами вивчатися і обговорюватися”, ― зазначив він.
“Це питання буде винесене на сесію міської ради і все буде робитися відповідно до чинного законодавства, з врахуванням позиції сторін”, ― запевнив міський голова.

Сьогодні у Києві відбулася зустріч уповноважених представників Президентів України та Польщі державного секретаря Олександра Зінченка та голови Бюро національної безпеки Республіки Польща Єжи Бара, центральною темою якої була проблема відкриття польських військових поховань на Личаківському цвинтарі Львова, передає агенція “Прес-тайм”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *