ОСТАННІ НОВИНИ

НПК „Галичина” не виконав зобов’язань стосовно постачання пільгового пального селянам

|

Нафтопереробний комплекс „Галичина” не виконав взятих на себе зобов’язань стосовно постачання пільгового пального для проведення посівних робіт, — заявив „Гал-info” начальник управління сільського господарства та продовольства Львівської ОДА Іван Стефанишин. За його словами, загалом НПК протягом посівної надав селянам 2 тис. т. пального, при потребі 6-7 тис.т. і уже припинив постачання.


Внаслідок цього, сільськогосподарські підприєства протягом усієї посівної змушені самі були закуповувати пальне за ціною 2 750 грн./т. Забезпеченість пальним протягом посівної становила 75%. Домовленість про постачання пільгового пального було досягнуто у березні під час зустрічі першого заступника голови облдержадміністрації Мирослава Сеника з генеральним директором ВАТ НПК „Галичина” Володимиром Гусаковим. Тоді ж було вироблено механізм поставок нафтопереробним підприємством палива сільськогосподарським підприємствам для проведення весняно-польових робіт. „НПК „Галичина” погодилася постачати дизельне пальне за ціною 2 тис. 400 грн./т


Відповідно до меморандуму, підписаного Кабінетом Міністрів України з нафтопереробними підприємствами, нафтопереробні підприємства зобов’язані на пільгових умовах забезпечити аграріїв паливно-мастильними матеріалами для проведення посівної кампанії.„Гал-info”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *