ОСТАННІ НОВИНИ

З партії "Єдність" вигнали заступників голови партії

|

Заступників голови Львівської обласної організації партії “Єдність” Василя Щеглюка та Всеволода Іськіва виключили з лав партії Про це повідомив голова ЛОО “Єдність” Роман Пак сьогодні. За його словами, члени партії були виключені через те, що вони вступили до лав НСНУ не подавши заяви про вихід з партії “Єдність”, що порушує закон та статут партії.


“Одна і таж людина може бути членом лише однієї партії. А для того щоб він був в іншій партії, то він би мав подати заяву про вихід з партії, в якій він був. А заяви такої ті люди не давали. І обидва вони вже стали членами обласної і міської ради НСНУ, не написавши заяви про вихід з попередньої партії… Через це ми, через порушення статуту, ухвалили рішення про виключення цих осіб з лав партії. Окрім цих двох, є ще люди, але ми ще не знаємо чи вони насправді перейшли чи ні. Але організаторами такого розколу є якраз Іськів і Щеглюк”, ― зазначив Роман Пак.


“Один і другий були моїми заступниками обласної організації. Всеволод Іськів заступник по оргроботі і він одночасно був голова районної Шевченківської парторганізації. Василь Щеглюк заступник з економічних питань і був головою міської парторганізації”, – додав він.


Роман Пак розповів також історію ймовірної фальсифікації документів Василем Щеглюком.


“Коли ми другого квітня проводили засідання Львівської партійної організації, то Шеглюк заявив що, ну він думав, що рада проголосує одностайно йти в НСНУ. А він був тільки один, кликав іти з партії, а решта сказали, що ні ― “Єдність” має лишитись на своїх засадах.


За словами Романа Пака, Василь Щеглюк сфальсифікував протокол про розпуск міської організації та вступ її членів до НСНУ.
“В кінці квітня він мені приніс протокол і список, що ніби 5-ого числа відбулися збори. Минулої п`ятниці він мені сказав, що він по телефону опитував. Ну, ясно, що це липовий протокол і рішення, які вони прийняли є липовими. Ми їх теж визнали не легітимними, тому що збори не проводяться по телефону. Ніхто із людей, що були у списку на зібранні не були. В протоколі зазначалось, що члени партії проголосували за ліквідацію міської організації. Через то ми визнали протокол не легітимним, їх виключили із партії”, – пояснив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *