ОСТАННІ НОВИНИ

Презентація путівника “Прогулянка Львовом” відбулася сьогодні

|

Презентація путівника “Прогулянка Львовом” видавництва “Балтія Друк” відбулася сьогодні за участю його авторів та видавців в приміщенні ресторану “Ольмар”.

За словами одного з авторів видання Ігоря Лиля, від інших львівських путівників він відрізняється перш за все тим, що відповідає всім світовим стандартам, у ньому міститься не лише історико-архітектурна база, але й інформація про житло, харчування, засоби зв’язку і транспорту у Львові із вказаними на них приблизними цінами та інформація про позаміські прогулянки. Рецензентом путівника є Мирон Капраль.

“Прогулянку Львовом” вже через тиждень можна буде придбати у львівських книгарнях чотирма мовами: українською, російською, польською та англійською. Видавці також переконані, що примірники путівника продаватимуть і в книгарнях закордоном, зокрема у Польщі, країнах Балтії, Швеції, Німеччині, Фінляндії, США тощо. Видавнича вартість “Прогулянки Львовом” від 40 до 50 гривень.

Тираж україномовного видання тисяча примірників та по дві тисячі примірників іншомовних видань.

Головний редактор Віргіліус Строля наголосив на презентації, що видання путівника здійснене власним коштом, без жодної фінансової підтримки Львівської влади та без реклами. На що присутній на презентації заступник голови Львівської обласної ради Ігор Держко пообіцяв, що після перегляду бюджету, облрада виділить на перевидання “Прогулянки Львовом” 30 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *