ОСТАННІ НОВИНИ

Петро Олійник здивований заявою лідера “Третьої сили”

|

Мені доводилось раніше зустрічати в пресі нападки на Народний Союз „Наша Україна”. Під критику потрапляє все – процес створення партії, її реєстрація, ініціатори створення. Причому, одного дня нас критикують, що в партію масово записуються наші політичні опоненти, а наступного – що насправді в НСНУ ніхто не хоче вступати, а тому членів вербують в примусовому порядку – повідомив голова ЛОДА, голова ЛОО НСНУ Петро Олійник.

“Останні місяці розставили усі крапки над „і” – ніхто нікого в партію Народний Союз „Наша Україна” силоміць не тягне, бажаючих вступати достатньо, але для апологетів минулого режиму, непорядних та непрофесійних людей двері до нас закриті. Поступово розбудовуються партійні структури, причому ініціатива переважно іде знизу. Партія Народний Союз „Наша Україна” набирає виразних рис потужної політичної сили, лідера майбутніх парламентських перегонів,” – йдеться у повідомленні прес-служби. – “Мені здавалося, шквал необґрунтованої критики вщух, та і йшла вона переважно від малокомпетентних в сучасних політичних реаліях людей. А тому мене надзвичайно здивувало інтерв’ю з народним депутатом Василем Гаврилюком, лідером новоствореної партії „Третя сила” („Львівська газета”, 11 травня). Зокрема народний депутат гостро критикує „методи створення НСНУ”, яких „не розуміють самі нашоукраїнці”.

На думку Оліника, Гаврилюк знову повторив стару платівку, що на людей тиснуть, аби вони вступали в НСНУ. “Зокрема, за його твердження, так вчинили з Петром Олійником, тобто зі мною. І ніби я зробив це для того, аби обійняти посаду. Це суцільна неправда. Я був одним із ініціаторів створення цієї партії, до останнього намагався переконати Рух виступити її співзасновником. Зрештою, мотиви свого виходу із Руху довів і до керівництва НРУ, і до громадськості. Усі мене зрозуміли, запитань не було. Львівщина, між іншим я очолив саме як рухівець, за два місяці до утворення НСНУ” – наголошує П. Оійник. А як керівник області і керівник обласної НСНУ неодноразово наголошував: ніякого тиску з мого боку не було і не буде.


Партії „Третя сила” голова ЛОО НСНУ побахав успіху. “Нехай буде більше партій державницького спрямування, аби кожен політик знайшов своє місце. Тільки от авторитет собі треба заробляти власною працею, а не критикою інших, тим більше у випадку, коли звинувачення є суцільною інсинуацією, яка не має жодних реальних підстав” – зазначив Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *