ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима виграв суд в Буняка

|

Галицький районний суд Львова минулої п’ятниці, 6 травня, визнав такою, що не відповідає дійсності, інформацію про народного депутата України Олексу Гудиму, яку 9 лютого розповсюдив під час прес-конференції міський голова Львова Любомир Буняк, повідомила прес-служба ЛОО УНП.

Відтак, Любомир Буняк повинен найближчим часом спростувати оприлюднену ним неправдиву інформацію і публічно попросити пробачення у нардепа, зібравши журналістів на прес-конференцію. Крім цього Буняк повинен вішкодувати моральні збитки на суму 50 тисяч гривень.

Прес-секретар обласного осередку УНП Ольга Давид повідомила “Львівському порталу”, що позов Гудими був направлений до Буняка як до фізичної особи, а не мера Львова, тому бюджет міста від цього не постраждає. Вона також зазначила, що на жодному з чорирьох засідань у цій справі Любомир Буняк не був, не подаючи при цьому жодних документальних пояснень своєї відсутності.

Як заявив Олекса Гудима, згадані кошти він скерує на сплату давнього боргу львівської громади перед скульпторами Сухорськими, а також на допомогу дітям-сиротам.

Нагадаємо, що 9 лютого міський голова Львова розповів під час прес-конференції, що народний депутат Олекса Гудима буцім-то привласнив частину коштів, що йому передали на оплату видатків львів’ян, які перебували на Майдані Незалежності. За його словами, таку інформацію йому розповів один із народних депутатів зі Львова. Як сказав Любомир Буняк, „частину грошей він повернув, а частину прикишенив“. „Коли ти такий правдолюб і шукаєш там, де нічого нема, то варто було б і на себе подивитися“ – заявив міський голова, зауваживши, що він скандалів не любить, йому це прикро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *