Міжнародна виставка «Деревообробка-2005» відкрилася сьогодні

|

Відкриття VIII Міжнародної виставки «Деревообробка-2005», у якій беруть участь представники 90 фірм з 12 регіонів України та учасники з Німеччини, Польщі, Данії, Італії, Фінляндії, Франції, відбулося сьогодні у Палаці спорту «Україна».

На експозиції представлене деревообробне обладнання та інструменти, устаткування для сушіння деревини. Під час виставки буде проведено низку спеціалізованих семінарів, зокрема, семінар «Лізинг деревообробного обладнання». На виставці вперше представлено автоматичну систему зрощування, яка дає можливість оптимально використовувати сировину низької якості.

Начальник головного управління промислової політики транспорту і зв’язку Ростислав Сорока на відкритті виставки зазначив, що деревообробна галузь Львівщини розвивається динамічніше, порівняно з іншими. Щороку на підприємствах, які займаються деревообробкою, спостерігається приріст виробництва на рівні 30%.

«Радує те, що цей приріст відбувається не за рахунок заготівлі, а за рахунок переробки – збільшився випуск продукції з однієї одиниці сировини. Раніше в нас великий обсяг деревини йшов на експорт», – зазначив він.

Виставка триватиме до 13 травня, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *