ОСТАННІ НОВИНИ

Кінне шоу „Тільки у Львові” буде першим шоу такого гатунку в Україні

|

Театралізоване кінне шоу „Тільки у Львові” з показом колекцій одягу Роксолани Богуцької, що відбудеться 8 травня о 16 годині у рамках святкування Дня міста, буде першим шоу такого характеру в Україні, про це його організатори розповіли сьогодні під час прес-конференції.

Під час шоу справжні наїзниці, які за своїми зовнішніми даними могли б працювати моделями, показуватимуть верхи колекції одягу Богуцької. Хоча, як зазаначають організатори шоу, ключовим має бути не одяг і не наїзниці, а власне коні.

Кінне шоу проходитиме на площі перед палацом Потоцьких, що за словами його режисера Ореста Огородника, має створити відповідну старовинну атмосферу. Коні, які виступатимуть, це коні української верхової породи та турійської породи із клубу верхової їзди „Кіфара”, кінної школи „Буревісник” та інших.

Заплановано, що буде три виїзди, під час яких шестеро наїзниць на шести конях демонструватимуть дві колекції Роксолани Богуцької. Між виїздами звучатиме оперна та популярна музика, яку зокрема виконуватимуть Піккардійська терція, гурт Олега Кульчицького, дует Олега Лихача та Любові Качан, оркестр з театру Заньковецької тощо. Стиль шоу буде наближений до класичного.

Вхід, за словами організаторів шоу, буде вільним, проте потрапити на нього зможуть далеко не всі охочі, перш за все з питань безпеки, а також через те, що на площі перед палацом зможе поміститися не так уже й багато глядачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *