ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня депутати працюватимуть над дитячими територіями

|

Депутатська комісія молодіжної політики, спорту і туризму у порядок денний наступного пленарного засідання сесії Львівської міської ради запланувала внести проект ухвали, який визначатиме схему розташування дитячих і спортивних майданчиків. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова комісії Віталій Загайний.

Головним чином наступного четверга депутати спробують затвердити дитячі території лише у двох районах міста – Галицькому та Франківському. За словами секретаря постійної депутатської комісії молодіжної політики, спорту і туризму Юрія Кардашевського, саме ці райони на даний момент „добре пропрацьовані”.

А потім міські обранці затверджуватимуть дитячі майданчики у Шевченківському та Личаківському районах Львова (вони також уже погоджені). Наразі комісія працює над схемою майданчиків у Сихівському та Залізничному районах.

Юрій Кардашевський також повідомив, що депутатській комісії вдалося віднайти додаткові території, де можна облаштувати нові майданчики. Зокрема, у Галицькому районі можуть з’явитися додаткових 15 майданчиків, у Залізничному – 7, у Личаківському – 8, Сихівському – 30 та Шевченківському – 15.

Нагадаємо, кілька місяців тому депутати міської ради вирішили призупинити розгляд проекту ухвали щодо схеми дитячих та спортивних майданчиків через численні зауваження до роботи управління архітектури, головного архітектора міста Василя Каменщика та заступника міського голови Василя Лозинського. За словами Віталя Загайного, саме з цими чиновникам, депутатська комісія найбільше воює, коли мова йде за території для дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *