ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська „Батьківщина” прогнозує провокації проти окремих партійців

|

Львівська обласна організація ВО „Батьківщина” заявляє, що колишні партнери по блоку „Сила народу” готують провокації щодо знаних членів партії. Про це йдеться у заяві ЛОО ВО „Батьківщина”.

„З поінформованих джерел стало відомо, що найближчим часом готуються провокації проти знаних членів партії, в т.ч. безпідставне порушення кримінальних справ. Мета єдина ― залякування та дискредитація політичних конкурентів”, ― йдеться у заяві.

На думку представників обласної організації партії, незмінність свого політичного курсу і зростаючий рейтинг партії ВО „Батьківщина” та її лідера Юлії Тимошенко не дають спокою їх партнерам з блоку „Сила нарду”.
„Досягнувши спільної перемоги у помаранчевій революції, вони все більше „переживають” за своє майбутнє, і в партії ВО „Батьківщина” вбачають своїх потенційних конкурентів нині та на майбутніх парламентських і місцевих виборах”,― наголошено у заяві.

Тому, на думку членів львівської „Батьківщина”, проти партії та її знаних членів використовуються методи, які ще недавно використовувались „старим режимом Кучми проти опозиції”.

„Що стосується Львівської обласної організації, то її кадрові пропозиції були проігноровані при формуванні Львівської обласної влади. При цьому голова облдержадміністрації своїми закликами та діями намагався протидіяти діяльності ВО „Батьківщина”, ― йдеться далі.

ЛОО ВО „Батьківщина” закликає „певні сили не застосовувати есдеківських методів” і заявляє, що всіляко буде протидіяти цим „брудним діям” і захищати партію та своїх членів партії.

Водночас обласна „Батьківщина” не відкидає того, що останнім часом в партію могли потрапити люди не з ідейних, а інших корисливих мотивів.
У зв’язку з цим найближчим часом у Львівській обласній організації буде детально проаналізована робота кожного члена партії і „якщо насправді буде виявлена їх негативна діяльність, „Батьківщина” рішуче позбавиться таких осіб у партії”, повідомляє „Контекст-медіа”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *