ЛОДА та НАК “Нафтогаз України” визначили напрямки співпраці

|

Учасники спільного засідання правління НАК “Нафтогаз України” та колегії ЛОДА ухвалили рішення, яке визначає основні напрямки співпраці компанії та області протягом цього року. Рішення передбачає активацію робіт з освоєння ресурсів нафти та газу підприємствами НАК “Нафтогаз України” та участь компанії у будівництві соціальної інфраструктури області.

Рішенням ухвалено основні показники обсягів робіт підприємтсва НАК “Нафтогаз України” на Львівщині у 2005 році. Заплановано, що обсяги сейсморозвідувальних досліджень складуть 355 км, пошуково-розвідувальне буріння – 29 тис. м, видобуток газу – 876 млн. кубічних метрів, видобуток нафти з конденсатом – 105 тисяч тонн.


НАК “Нафтогаз України” також планує продовжити співпрацю з ЛОДА у сфері постачання матеріально-технічних ресурсів, яка спрямована на ефективне використання промислового потенціалу області. ЛОДА у свою чергу зобов’язалася сприяти підприємтсвам компанії у вирішенні питань з надання земельних ділянок, призначених для будівництва свердловин та облаштування родовищ, також ОДА сприятиме, щоби підприємствам компанії надавали спеціальні дозволи на користування надрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *