ОСТАННІ НОВИНИ

„Пора 90-х” просить Зварича спростувати інформацію про його вчений ступінь

|

Громадське об‘єднання „Пора 90-х” просить міністра юстиції України Романа Зварича спростувати інформацію про те, що він не має диплому та вченого ступеня
Про це йдеться у зверненні ГО „Пора 90-их” до міністра юстиції, оприлюдненому сьогодні.


„У нас викликала глибоке обурення інформація розповсюджена недоброзичливцями про відсутність у Вас диплому та вченого ступеня, про який Ви заявляли під час переможної ходи в період виборчої кампанії. Ми просимо Вас гідно спростувати ці інсинуації навколо Вашої освіти і переконати українську громаду, що Ви достойно і по праву займаєте високу посаду міністра Юстиції України”, ― сказано у зверненні. Активісти „Пори” зазначають, що вірять „принциповість і безкомпромісність” Романа Зварича. „Ми віримо в чесну владу, отже ми сподіваємося, що Ви готові надати документи, навколо яких здійнялося стільки пустого галасу і які посіяли непотрібні сумніви. Ми готові розмістити ці документи на нашому сайті для вашої підтримки”, ― зазначається далі.


14 квітня інтернет-видання „Українська правда” опублікувало статтю „Міністр Зварич – ще один проффесор?”, де звинуватила Романа Зварича у неправдивих даних про його освіту. Повідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *