ОСТАННІ НОВИНИ

Керівник трускавецького штабу Ющенка претендує на посаду мера

|

Керівник виборчого штабу В.Ющенка у Трускавці Ігор Пілько має намір стати міським головою – про це він заявив під час першого засідання у Трускавці комісії депутатів Львівської облради Романа Гайдучка, Олега Канівця, Михайла Ваврина, Бориса Кривка, Василя Романіва, Михайла Брегіна щодо розвитку системи водопостачання міста.

Наразі І.Пілько працює заступником генерального директора ЗАТ «Трускавецькурорт». Однак на цьому ж засідання він додав, що має намір звільнятися, оскільки теперішня посада «може зіпсувати йому передвиборчу репутацію», оскільки під час виборів генеральний директор товариства Богдан Аксентійчук підтримував В.Януковича. З достовірних джерел відомо, що нещодавно «Трускавецькурорт» відвідали іноземні інвестори, які, зокрема, зазначили, що на підприємстві проведуть скорочення працівників.


І.Пілько впевнений, що вплинути на виборців йому допоможе запропонований ним проект водопостачання Трускавця. На думку І.Пілька, землі не слід віддавати в оренду, а продавати. А використані кошти вкласти у відновлення водомереж на річці Стрий, які колись планувались для Львова. Більшість депутатів не підтримують проект І.Пілька, оскільки на продаж земель з мінеральними джерелами піде декілька років, а грошей на реставрацію водомереж у міському бюджеті немає.Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *