ОСТАННІ НОВИНИ

Шкіль переконаний у незаконності розташування Генконсульства Росії

|

Приміщення генерального консульства Російської Федерації розташоване за адресою Левицького, 95 у Львові незаконно, про це заявив сьогодні на прес-конференції народний депутат України Андрій Шкіль.

За його словами, у нього є офіційний припис СБУ, у якому йдеться про незаконність розташування генконсульства. Пана Шкіля дивує, що досі влада не вирішила цієї проблеми, а надзвичайний і повноважний посол РФ навіть дозволив собі відзначити десяту річницю консульства, якої фактично немає, бо немає законних підстав для розташування консульства на згаданій території.

Незадоволений пан Шкіль і перейменуванням Другої світової війни у Велику вітчизняну, а також пропозицією повернути всі старі назви вулиць і населених пунктів, що стосуються цієї війни. «Спекулювати круглими датами – непристойно», — вважає Шкіль. Виходить парадоксальна ситуація, бо ж тоді вулицю Бандери можна буде перейменувати на вулицю Сталіна, який був причетний до війни.

Шкіль обурений і тим, що оргкомітет зі святкування 750-річчя Львова очолює Микола Азаров, тоді коли на думку Шкіля оргкомітет має очолювати Юлія Тимошенко або людина, якій вона довірить цю місію.

Що ж стосується реабілітації учасників акції «Україна без Кучми», які потрапили до в’язниці, то за словами Шкіля, він зробив для цього все можливе і сподівається, що найближчим часом проблема буде вирішена, адже кримінальна справа, де обвинувачуваним є сам Шкіль досі не закрита, і якби не депмандат, можливо, зараз він також би сидів в ізоляторі на Лук’янівці, з обвинуваченням у масових заворушеннях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *