ОСТАННІ НОВИНИ

ВАТ „Львівобленерго” не чинило жодних протиправних дій стосовно Галича

|

21 квітня 2005 року працівники ВАТ „Львівобленерго” провели обстеження електроустановок в помешканні побутового споживача Тараса Галича абсолютно правомірно, керуючись чинними нормативно-правовими документами, повідомляє відділ корпоративних зв’язків компанії..

21 квітня 2005 року працівники ВАТ „Львівобленерго” отримали завдання за №0050421 на проведення обстеження електроустановок споживачів, помешкання яких були відключені від електропостачання. Окрім будинку побутового абонента Тараса Галича, у цей день було обстежено помешкання ще двох споживачів. Представники енергопостачальної компанії пред’явили свої посвідчення і в присутності та з дозволу мешканців будинку – Галич Марії Терентіївни та Козака Романа Михайловича – провели обстеження електроустановок в помешканні. По завершенні було складено відповідний акт про обстеження, під яким, окрім підписів представників енергопостачальника, є підписи мешканців будинку.

Під час проведення планового обстеження та по його завершенні жодних претензій до ВАТ „Львівобленерго” у родини Тараса Галича не було. Окрім того, було встановлено, що електропроводку в будинку Тараса Галича заживлено від мережі сусіда. Водночас сьогодні Тарас Галич провів прес-конференцію, під час якої заявив, що представники “Львівобленерго” провели унього несанкціонований обшук.

Галич Тарас Борисович, член партії „Єдність” та голова ГО „Народна солідарність”, подав позов до ВАТ „Львівобленерго” про визнання недійсним акту про порушення Правил користування електричною енергією для населення (ПКЕЕН), відновлення енергопостачання та відшкодування моральної шкоди, оціненої ним в 1 мільйон гривень.

ВАТ „Львівобленерго” подало зустрічний позов до Тараса Галича про відшкодування збитків, заподіяних енергопостачальнику внаслідок порушення Правил користування електричною енергією для населення (ПКЕЕН). Суд задовольнив клопотання ВАТ ”Львівобленерго” і прийняв зустрічний позов до сумісного розгляду з первісним позовом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *