ОСТАННІ НОВИНИ

"Батьківщина" підсилилась гендиректором футбольних "Карпат"

|

Президент концерну „Богдан”, голова правління СП „Гранд-Готель”, генеральний директор ФК ”Карпати, Богдан Федоришин оголосив про свій вступ до партії „Батьківщина”.

Про це „Вголос” повідомила прес-служба концерну „Богдан”.

„Дотепер пан Федоришин завжди акцентував на свій аполітичності, стверджуючи, що бізнес та господарська діяльність не повинні залежати від тих чи інших політичних уподобань представників підприємництва”, – зазначається в заяві прес-служби.

„Ті, хто прагне бачити Україну справді оновленою, не мають права казати ”Моя хата з краю”. Хоча я зажди симпатизував опозиційним партіям, і вони неодноразово підтримували мене під час попередніх виборів, я не хотів вступати до лав котроїсь з них, бо тоді це було б розцінено як „кон’юнктурне рішення”, чи то бажання „сподобатись” виборцю. Тепер я маю можливість долучитись до процесів, які можуть перетворити Україну на країну чесного бізнесу, а Львів – на справжню туристичну перлину України”, – так Богдан Федоришин пояснює в заяві причину свого вибору.

Богдан Федоришин двічі кандидував на посаду міського голови Львова. Нещодавно він заявив про своє бажання взяти участь у мерських виборах і 2006 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *