ОСТАННІ НОВИНИ

Діти з інтернатів писатимуть і роздаватимуть писанки до Великодня

|

Діти з 15 інтернатів та сиротинців Львівщини напишуть більше тисячі писанок під час щорічної благодійної акції „Гарні, як Писанка”, яку організовує Мальтійська служба допомоги, повідомив заступник директора Мальтійської служби допомоги.

Акцією „Гарні, як Писанка” організатори мають на меті продовжити спілкування львівської молоді з дітьми з інтернатів. Поряд з матеріальними чи побутовими проблемами дітей з інтернатів, є ще одна, чи не найважливіша, обмеження спілкування. Діти, які живуть не вдома, в майже замкнутому просторі, за кілька десятків кілометрів від обласного чи районного центру, потребують ширшого кола спілкування для розвитку свого світогляду.

Впродовж трьох тижнів перед Великоднем волонтери Мальтійської служби допомоги, члени ПЛАСТ Національної скаутської організації України, громадських організацій „Діти Христа” та „Ватра”, студенти Українського Католицького університету відвідують інтернати та сиротинці Львівської області, вчать гаївки, пишуть писанки. Є випадки, коли діти вчать львівську молодь як правильно розмальовувати писанку.

Напередодні Великодня писанки з інтернатів будуть роздавати у подарунок у львівських ресторанах. Тим самим організатори хочуть показати, що діти з інтернатів вміють не лише отримувати подарунки, але і їх дарувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *