ОСТАННІ НОВИНИ

Червоненко бачить за ідеєю роз’єднання міністерства чиїсь політичні інтереси

|

Міністр транспорту і зв’язку України Євген Червоненко негативно ставиться до ідеї роз’єднання свого міністерства на дві окремі структури – міністерство транспорту і міністерство зв’язку. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції у Львові.


Євген Червоненко заявив, що він не бачить логіки у прийнятті такого рішення. У всіх європейських країнах, за його словами, є міністерства, що повністю відповідають за інфраструктуру – куди входить і транспорт, і зв’язок.


Міністр також зауважив, що проекти рішень, що виносяться на засідання Кабміну, не завжди базуються на попередніх домовленостях. Зокрема, згадане питання „обговорювалось таємно” і стало несподіванкою для нього – сказав Червоненко.


„Попередньо Кабміном було затверджено підготовлений нами фінансовий план і для Укртелекому, і для Укрпошти, і про жодне роз’єднання не йшлося” – наголосив Є.Червоненко.


Подібне роз’єднання технологічно може зайняти приблизно півроку, вважає міністр. „Комусь напередодні виборів потрібен некерований процес управлінням такої важливої галузі як зв’язок” – додав він.


„Роз’єднання міністерства ініційоване виключно з політичних мотивів, в пошуках джерел фінансування виборчої кампанії 2006 року” – резюмував Євген Червоненко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *