ОСТАННІ НОВИНИ

"Карпати" зазнали розгрому від основного конкурента з рахунком 0:4

|

Львівські „Карпати” сьогодні зазнали нищівної поразки у гостьовій зустрічі з луганською „Зорею” – 0:4. Таким чином „Карпати” значно ускладнили собі завдання повернення до вищої ліги, адже „Зоря” є одним із основних конкурентів львівської команди за одну з двох путівок до „вишки”.

На 30-й хвилині колишній гравець „Карпат” Кудінов після провалу львівської оборони вийшов сам на сам і ударом в притул розстріляв Шуста. У другому таймі той же Кудінов знову наодинці з воротарем, удар влучив у стійку, але на добиванні перший Шопін. 49-а хвилина – 2:0. Пізніше успіху добивалися Гончаренко (66-а) і той же Кудінов (89-а).

Слід зауважити, що догравала матч львівська команда удев’ятьох. На 28-й хвилині після другої жовтої картки було вилучено Бровченка, а на 58-й за подібний гріх поле залишив Годвін. Як стверджує офіційний сайт ФК “Карпати”, на 75-й хвилині другу жовту картку суддя показав і Батішті, але червону чомусь після цього не витягнув.

“Карпати” грали у такому складі: Шуст, Федорів, Іщенко, Лапко, Веприк, Годвін, Шмаков, Батішта (Сахно), Фещук (Платон), Бровченко, Голбан (Петрівський).

Після сьогоднішньої поразки відставання “Карпат” від „Зорі”, яка наразі посідає друге місце, становить уже 11 очок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *