ВАТ „Львівобленерго” хоче зустрітися з представниками „Самопомічі”

|

ВАТ „Львівобленерго” ініціюватиме тристоронню зустріч з представниками ГО „Самопоміч” у Львівській обласній державній адміністрації, повідомляє відділ корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.

Необхідність такої зустрічі обумовлена виникненням низки спірних питань. Зокрема на розгляд в управління вугільної промисловості та паливно-енергетичного комплексу ЛОДА надійшло звернення від ГО „Самопоміч” із проханням розглянути конфліктні ситуації, що виникли між побутовими споживачами електроенергії, які звернулися до „Самопомочі”, та працівниками ВАТ „Львівобленерго”. Виконання своїх службових обов’язків працівниками енергопостачальної компанії охарактеризоване, як „хамські, брутальні дії”.

15 квітня 2005 року представники ВАТ „Львівобленерго” взяли участь у нараді, яка відбулася в облдержадміністрації, під час якої надали компетентні та вичерпні пояснення, підкріплені відповідними документами, з приводу усіх конкретних випадків, зазначених у зверненні „Самопомочі”. Наведені фактологічні матеріали свідчать, що в усіх випадках ВАТ „Львівобленерго” діяло в межах чинного законодавства та нормативно-правових документів.

Також під час наради представники ВАТ „Львівобленерго” висловили свою позицію стосовно діяльності вищезгаданого громадського об’єднання. Через засоби масової інформації „Самопоміч” поширює інформацію, яка не завжди є перевіреною та об’єктивною, відповідною до дійсного стану речей. Тим самим об’єднання, з одного боку, дезінформує громадськість, захищає недобросовісних споживачів електроенергії, а з іншого – завдає великої шкоди ВАТ „Львівобленерго”. Якщо про діяльність енергопостачальної компанії й надалі поширюватиметься неправдива інформація, ВАТ „Львівобленерго” захищатиме честь компанії в судовому порядку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *