Мешканці області, які незадоволені рішеннями суддів, зможуть поскаржитися

|

Громадяни Львова та області, які незадоволені рішеннями, які у їхніх справах прийняв той чи інший суддя, зможуть звернутися за допомогою до практикуючих юристів, які працюватимуть за адресою: вулиця Чайковського, 17 (ЛОО ВО „Свобода”) – повідомив під час прес-конференції голова Ініціативного комітету з усунення виявлених порушень прав і свобод людини і громадянина під час розгляду судових справ Василь Павлюк.

За його словами, юристи, які розглядатимуть звернення громадян радитимуть, як і де можна оскаржити попереднє рішення судді. Окрім цієї адреси, В. Павлюк пропонує звертатися і особисто до нього за телефоном – 8-067-973-52-02.

Довідка: Ініціативний комітет офіційно зареєстровано 4 квітня. Незабаром вони розпочнуть збір підписів, для того, аби спонукати Президента та Міністра юстиції направити на Львівщину спеціальну комісію, яка розглядатиме діяльність суддів нашого регіону. Преставники комітету пропонують пролюструвати всіх суддів, а голову Апеляційного суду області В. Государського – змусити піти у відставку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *