ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівобленерго» звинувачують у порушеннях на ринку цінних паперів

|

За запитом Прокуратури Львівської області Львівським теруправлінням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку проведено позапланову перевірку діяльності ВАТ «Львівобленерго». За результатами перевірки проти товариства порушено справу про правопорушення на ринку цінних паперів, – повідомляє прес-служба ЛОДА.

Завершено планові перевірки діяльності ВАТ «Гірхімпром» як емітента та ВАТ «ЛПНУ «Агроспецмонтаж» – як емітента та ліцензіата (здійснення професійної діяльності на ринку цінних паперів – діяльності щодо ведення власного реєстру власників іменних цінних паперів), проти товариств порушено справи про правопорушення на ринку цінних паперів.

Уповноваженою особою Комісії порушено 13 справ про правопорушення на ринку цінних паперів щодо 13 акціонерних товариств, з яких 10 – за несвоєчасне надання особливої інформації, 2 – неподання (несвоєчасне подання) нерегулярної інформації та 1 – неподання адміністративних даних (квартального звіту) емітента, що здійснює самостійне ведення реєстру власників іменних цінних паперів.

Також складено акти про правопорушення на ринку цінних паперів, виявлені в ході планової перевірки діяльності ВАТ «Гірхімпром».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *