ОСТАННІ НОВИНИ

На Сихові закладено парк пам’яті Святішого Отця Івана Павла ІІ

|

Учора, 9 квітня, поблизу церкви Різдва Пресвятої Богородиці, що на Сихові, посадили перші дерева парку пам’яті Святішого Отця Івана Павла ІІ. Кількасот молодих саджанців посадили лідери громадських організацій Львова.

Наразі посадженими деревами лише окреслили контур майбутнього парку. «Для того, щоб засадити його цілком, потрібно спершу розрівняти цю територію і прибрати будівельне сміття на ній, що ми плануємо зробити до Дня народження Понтифіка, яке припадає на 18 травня, – повідомив у коментарі Західній інформаційній корпорації голова ГО «Пора 90-х» Андрій Рожнятовський. – Після цього потрібно буде розмітити усі стежки, висадити газони. Усе це ми плануємо зробити протягом цього року. Сподіваюся, що у майбутньому, до висадки дерев у парку пам’яті Святішого Отця Івана Павла ІІ долучаться лідери усіх церков України».

До території парку відійдуть два озерця, розташованих поблизу церкви Різдва Пресвятої Богородиці, повідомив також Андрій Рожнятовський. За його словами, питання долучення цих озер до території парку міська влада розглядатиме у вівторок-середу. Проте, як стверджує А.Рожнятовський, заступник міського голови Львова Василь Лозинський запевнив його, що озера таки належатимуть до території парку пам’яті Понтифіка. А.Рожнятовський зазначив, що з проханням очистити та відновити ці водойми він має намір звернутися до «Нашої України».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *