ОСТАННІ НОВИНИ

Киянин вимагає переглянути приватизацію заводу телеграфної апаратури

|

Житель Києва І.Файнгольд просить Печерський районний суд Києва визнати незаконним результати конкурсу з продажу 77,8% акцій Львівського заводу телеграфної апаратури, проведеного в лютому 2002 року.

Позивач вважає, що його права як громадянина України були порушені, оскільки умови конкурсу з продажу Львівського заводу телеграфної апаратури були сформовані таким чином, що не дозволили йому взяти в ньому участь, повідомляють “Українські новини”.

Позов Файнгольда став дев’ятим за рахунком в низці позовів, що надійшли в Печерський районний суд, починаючи з березня, у яких фізособи заперечують законність приватизації підприємств на основі недопуску їх до конкурсів.

У лютому 2002 Фонд державного майна визнав компанію «Українські промислові телекомунікації» переможцем конкурсу з продажу державних 78% акцій Львівського заводу телеграфної апаратури. «Українські промислові телекомунікації» запропонували за пакет 2,2 млн. гривень при початковій ціні 2,193 млн. гривень. За умовами конкурсу покупець мав був забезпечити модернізацію виробництва і зберегти його обсяги. Крім цього, покупець протягом 3 років повинен був зберегти чисельність працівників у компанії і виплатити їм заборгованість із зарплати.

Львівський завод телеграфної апаратури спеціалізується на виробництві засобів зв’язку. Статутний фонд заводу становить 4,026 млн. гривень, номінал однієї акції – 0,25 гривні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *