ОСТАННІ НОВИНИ

Петро Олійник очолив львівську НСНУ

|

Головою Львівської обласної організації „Народного Союзу Наша Україна” обраний голова

Львівської ОДА, народний депутат України Петро Олійник. Таке рішення прийняли сьогодні учасники установчої конференції обласної організації партії.

За нього проголосували 494 делегати конференції. 11 з них утримались, а 39 не голосували.Петро Олійник подякував всім за довіру і зазначив, що обрання його головою обласної організації є авансом для нього.

При цьому Петро Олійник додав, що як голова обласної організації потребує критики. „Мені бракує критики та погляду з боку”, – сказав він. Петро Олійник сказав, що проблемою партії є те, що вона притягує кар‘єристів і основним завданням керівництва є не дати „цій ложці дьогтю зіпсувати бочку меду”.

Він закликав присутніх не шукати компромату на родичів у третьому коліні претендентів у члени партії. Петро Олійник зазначив, що для партії основне це не людина для держави, а „держава для кожного з нас”.

Cьогодні, 9 квітня, у Львові створено Львівську обласну організацію „Народний Союз Наша Україна”. Участь у конференції також беруть заступник голови Львівської ОДА, член НСНУ Тарас Батенко та член політради НСНУ Богдан Буца.Присутні серед гостей: перший заступник державного секретаря України Іван Васюник міський голова Львова, секретар Львівської міськради Зеновій Сірик, депутат Львівської облради Віра Байса, голова ЛОО ХДС Антон Ружицький, повідомляє “Вголос”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *