ОСТАННІ НОВИНИ

Земельна комісія облради підготувала на сесію низку питань

|

Комісія з питань регулювання земельних відносин та адміністративно-територіального устрою облради сьогодні розглянула понад 17 питань. До порядку денного сесії облради депутати включили питання надання земельних паїв працівникам соціальної сфери у селі Зубра.

Комісія погодилась вивчити це питання докладніше, адже такі звернення будуть надходити і з інших районів, оскільки до 2002 року працівники освіти й медичної глузі були учасниками розпаювання землі, а з прийняттям нового земельного кодексу 2002 року їх автоматично виключили із потенційних претендентів на землю.

Депутати також домовилися звернутись до бюджетної Комісії облради з проханням закласти в бюджет 2005 року 240 тисяч гривень на відшкодування втрат на введення в експлуатацію новозбудованого об’єкту-телетранслятора в с. Рожеве Старосамбірського району.

Крім цього, у порядок денний сесії облради буде включено проекти виділення земельних ділянок низці підприємств. Це – ТзОВ “Н.П.Б.” (під розміщення піщаного кар’єру на землях запасу Раковецької сільської ради Пустомитівського району площею 4 га), СП ТзОВ “Грейпласт” (для будівництва цеху з виробництва будівельних сумішей на землях Шклівської селищної ради Яворівського району площею 2,53 га).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *