ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`яни вшановують пам`ять Папи молитовним ходом

|

Близько 5 тисяч осіб вирушили щойно від Святоюрської гори в молитовний похід по місцях, які відвідував покійний Папа Римський Іван Павло ІІ під час свого візиту у 2001 році.

На чолі походу йдуть владики, священники і монахи греко-католицької та римо-католицької церков. Попереду процесії несуть хрест, за ним хоругви, ікони і плакати, на яких зображений Папа під час свого візиту до Львова.
Перед початком походу невеличку промову сказав владика УГКЦ Василь Меньок, який зачитав присутнім уривки з промов Папи , які він виголошував під час свого перебування у Львові.

Під час ходу віруючі співають молитви. Серед учасників багато молоді, а також людей похилого віку, які тримають запалені свічки.

У рамках молитовного ходу заплановано відвідати Римо-католицьку Митрополичу базиліку-санктуарій Успення Пресвятої Діви Марії, Вірменський кафедральний собор Успення Пресвятої Богородиці, фігуру Матері Божої, Будівлю УКУ, Нову будівлю семінарії ( богословський центр на Хуторівці) та Храм Різдва Пресвятої богородиці (пам’ятник Іванові Павлу ІІ на Сихіві).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *