ОСТАННІ НОВИНИ

Марчука у суд не викликатимуть

|

Судді Військового апеляційного суду Центрального регіону відхилили сьогодні клопотання адвоката помічника керівника польотами під час авіашоу на Скнилові Юрія Яцюка – Віталія Домашовця про виклик на судове засідання в якості свідка Євгена Марчука.
Як повідомив В.Домашовець, про недоцільність допиту на суді Є.Марчука (голови Державної комісії, яка досліджувала причини катастрофи на Скнилові) висловились представники Генеральної прокуратури України.

«Є, принаймні, дві причини, через які, на мою думку, слід вислухати свідчення Є.Марчука. Перша – це заява міського голови Львова Любомира Буняка про «юридичну неграмотність висновків Державної комісії та зведення особистих рахунків Є. Марчука з львівським мером, друга – необхідно визначити, чи дійсно відповідають законодавчим нормам висновки Держкомісії. Судді дане клопотання відхилили», – розповів В.Домашовець.

Він наголосив на тому, що вже наступного тижня подаватиме повторне клопотання про виклик до суду Є.Марчука, у якому назве більше причин для доцільності допиту останнього. «Я маю намір також клопотати про допит ще двох свідків – колишнього головнокомандувача військами України Леоніда Кучми та екс-міністра оборони Володимира Шкідченка», – заявив В.Домашовець Західній інформаційній корпорації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *