ОСТАННІ НОВИНИ

"За бордель" Шурма подасть до суду на Кендзьора

|

Народний депутат від СДПУ (о) Ігор Шурма подаватиме на Ярослава Кендзьора до суду про захист честі, гідності та ділової репутації.

«Я подаватиму саме до львівського суду, адже де краще, ніж у Львові, знають моральні якості пана Кендзьора. Він повинен понести відповідальність за ту брехню, яку дозволяє собі розповсюджувати на всю Україну. Я взагалі вважаю недоцільним коментувати вигадки істероїдного екстраверта, котрий вже двічі програв у Львові суди за образу честі та гідності. Думаю, що (якщо український суд розгляне мою позовну заяву) цей чоловік з широко відкритими ленінськими очима та усмішкою юного ленінця буде мати можливість цей рахунок збільшити. До того ж, я вимагатиму матеріальної компенсації за слова цієї людини на мою адресу. Достатньої матеріальної компенсації», – наголосив Ігор Шурма у коментарі Західній інформаційній корпорації.

Сьогодні Верховна Рада України скерувала запит народного депутата Ярослава Кендзьора до Генерального Прокурора щодо необхідності перевірки інформації про причетність членів СДПУ(О), колишнього керівника Львівської регіональної митниці, Львівського керівництва СДПУ(О), народного депутата, секретаря ЛОО СДПУ(О) Ігоря Шурми і колишнього керівництва Управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області до утримання підпільного борделю під вивіскою “Кемпінг “Зустріч”

.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *