ОСТАННІ НОВИНИ

В області впорядкують 316 майданчиків

|

Під час Всеукраїнського місячника з упорядкування спортивних майданчиків, який проходитиме з 1 до 30 квітня, у Львівській області буде впорядковано 316 майданчиків, – повідомив керівник Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олег Криштальський.

Загалом в області налічується 2 032 дитячих спортивних майданчка, на відновлення та впорядкування яких 730 тисяч гривень. О.Криштальський також зазначив, що в дев’яти районах області створено районні міські центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» – у Бориславі, Дрогобичі, Моршині, Самборі, Стрию, Жовкві, Новояворівську, Рава-Руській, Ходорові.


Крім того, О.Криштальський повідомив, що 7 квітня у межах Всесвітнього дня здоров’я, що проходитиме під гаслом «Не залишимо без уваги жодну матір, жодну дитину», відбудеться низка заходів у всіх райцентрах Львівщини.


У Львові під час місячника благоустрою планується впорядкувати 24 майданчики (протягом року – 40). На це буде виділено 300 тис. грн. Про це повідомив керівник МКП «Спортресурс» Віталій Загайний. Повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *