ОСТАННІ НОВИНИ

Засідання ТКК з вивчення стану доріг в області відбулося сьогодні

|

Перше засідання тимчасової контрольної комісії з вивчення стану доріг у Львівській області відбулося сьогодні, 4 квітня, під головуванням заступника Голови Львівської обласної ради Тараса Федака, повідомляє прес-служба Львівської облради.

Впродовж двох тижнів комісія повинна ретельно вивчити ситуацію з дорогами у Львівській області і розробити стратегію розвитку автомобільних доріг, яку буде представлено на сесії обласної ради.

Тарас Федак повідомив, що цього тижня члени комісії працюватимуть і вивчатимуть ситуацію з дорогами в чотирьох напрямках ( Буськ, Кам”янка-Бузька, Радехів, Жовква, Червоноград, Броди – Я.Янишин і П.Комар; Стрий – Моршин – дорога на Закарпаття – З.Карпінський та К.Іваночко; Турка- Старий Самбір – Самбір – Мостиська – Дрогобич – Яворів – В.Шмігельський і І.Бобрицяк; Жидачівський район – Перемишляни – -Золочів – М.Титикало і Л.Федорів). Спільно з депутатами обласної ради працюватимуть представники ДАІ та “Облавтодору”. Представники комісії отримають і проаналізують інформацію від служби автомобільних доріг про фінансування ремонту доріг за 2004 рік, використання коштів і стан, в якому перебувають дороги Львівщини.

Розширене засідання комісії за результатами першого тижня роботи відбудеться наступного тижня за участю представників ЗМІ, запевнив Тарас Федак.

Комісія була створена на засіданні ХХ сесії Львівської обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *