ОСТАННІ НОВИНИ

Конкурс „Світ краси-2005” триває у Львові

|

Відкриття щорічного конкурсу перукарського мистецтва „Світ краси-2005” відбулося сьогодні у Палаці мистецтв у Львові. За словами організаторів конкурсу, від попередніх він відрізняється насамперед тим, що його переможці отримають перепустку на Всеукраїнський конкурс перукарського мистецтва.

Участь у цьогорічному конкурсі беруть близько 130 учасників – представників Тернопільської, Івано-Франківської, Київської, Луцької, Рівненської, Хмельницької та Львівської областей. Ціль організаторів конкурсу – залучити молодь до творчої праці.

Крім цього голова оргкомітету „Світу краси-2005” Ольга Озерова зазначила, що цього року конкурс визнаний на офіційному рівні і отримав велику підтримку обласної та міської держадміністрацій.

Оцінюватимуть учасників члени Спілки перукарів України та визнані майстри перукарського мистецтва, зокрема Олена Філоненко, Руша Полякова, Марія Кук, Хуршет Гаїбов та інші.

Серед номінацій „Світу краси” у конкурсі перукарів є „Випускна вечірня зачіска”, „Весільна зачіска”, „Чоловіча зачіска” тощо.
Конкурс триватиме до 3 квітня, коли і будуть оголошені переможці всіх номінацій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *